ELEGANT AND SWEET

I don’t like to wear dresses, not my type of clothes. As you can see I don’t have that much posts with dresses, but I love the color and the material of this one. The back side of the dress makes it more beautiful. I must say that this dress is my favorite. Elegant and sweet 🙂
Не сакам да носам фустани, не е мој тип на облека. Како што може да приметите и немам многу такви постови. Но,ја обожавам бојата и материјалот на овој фустан. Уште поуbав го прави отворениот дел на грбот. Можам да кажам дека оваа ми е омилен фустан. Елегантен и сладок. 🙂
Dress- Zara, Shoes- Zara