UNIQUE

Like I told you in previous post, I was in the newest January edition of the most popular fashion magazine Unique. The fashion editor and the photographers came in my apartment a month ago, and we did a little photo shoot titled  ” The closet of a fashion blogger “. I made tree outfits for the photo shoot (which I’ll show you in my next posts), and of course they took pictures of my closet. Here are the pictures. They are so clear and professional. You can buy the magazine in every store, and it cost 90 den. I want your opinion about this? 😀
Како што ви напоменав во претходниот пост, излегов во најчитаното модно списание Unique. Заедно со модната уредничка и фотограферите направивме фотосесија ” Плакарот на една модна блогерка “. Направив три комбинации за фотосесијата, a секако тие направија и неколку фотографии од мојот плакар. Списанието можете да го купите во секоја продавница или трафика, и чини 90 денари. Го сакам вашето мислење во врска со оваа?
 
Photography by: Anja Kalin, Marko Kostovski
Fashion Editor: Milena Tanaskoska