Tag Archives: frosinaa

SUITE BLANCO – Skopje City Mall

Овие денови забележавте модни блогерки во најголемиот мол? Се дружат, прават комбинации од познатите прендови, се сликаат?  Да, токму така, се спремаме за утрешниот Late Night Shopping во Skopje City Mall пропретен со многу попусти и забави. Еве го и предлогот #2 од мене и прекрасниот бренд Suite Blanco.
Летото не може да се замисли без флорал принтот, па затоа овој пат избрав токму такво палто кое совршено оди со црно, мрежасто здолнише.

Палто – 3590 ден. Бикини – 1190 ден. Здолниште – 1790 ден. Сандали – 2390 ден.

DSC_0053 copy DSC_0042 copy

Photography by Trajkoska Photography 

Lace wigs from veryhair.com