SWEATER & BOOTS

Few of you have told me that my English is bad. And yes I know, it’s sooo bad, I’m sorry about that, I do my best to make it looks as it should be, and I’m learning every day more and more. I hope that I will master it very fast. Because of that I decided to write in Macedonian too. Now lets return back to fashion. I like to wear high boots with bare legs, so for me this is a perfect combo with a long sweater. I was looking for this lipstick for a long time, and finally I found it in Schatze, the color is dark purple and looks good on bright clothing like the one on the pictures.

Неколкумина од вас ми рекоа дека англискиот и не ми оди баш. Го знам тоа и многу ми е жал. Давам се од себе за да биде како што треба, и учам секој ден се повеќе и повеќе. Се надевам дека ке го усовршам за брзо време. Поради тоа решив да пишувам и на Македонски. А сега да преминам на изгледот. Сакам да носам високи чизми на голи нозе, па затоа оваа комбинација со долг џемпер за мене е совршина . Овој кармин го барав долго време, и конечно го најдов во продавниците на Schatze, бојата е темно лилакова и одлично прилега на облека со светли тонови.
Sweater and Boots- Terra