RED RED RED

I always dress darker and darker when the fall/winter comes. I prefer all black , but sometimes you need a little splash of color and this red shirt is perfect. 😀
Секогаш носам темна облека во есенскиот/зимскиот период. Преферирам се црно, но понекогаш треба да се вметне некоја боја за освежување на изгледот, а оваа црвено карирана кошула е идеална за тоа. 😀

Shirts- Stradivarius, Pants- Zara, Boots- Greece, Bracelets- Stradivarius