NIGHT OUT

Yesterday’s outfit, perfect for these rainy nights ( this is the last post with this shirt, I promise )
Вчерашниот изглед, совршен за овие врнежливи ноќи ( ветувам, оваа е последниот пост со оваа кошула )

Shirt- Stradivarius, Skirt- Stradivarius, Shoes- Tendenz, Necklace- Zara, Bracelets- Stradivarius