SUITE BLANCO & Oxette – Skopje City Mall

Како што најавив во претходните постови, денес се случува најголемото шопинг лудило Late Night Shopping во Skopje City Mall. Модните блогери се тука да се дружат со вас и да ги наградат најмодерните. Во соработка со Suite Blanco и Oxette овој пат ви предлагам поелегантен и лежерен стајлинг.

Suite Blanco : Палто – 289 ден. Шорцеви – 3890 ден. Чанта – 1490 ден.
Oxette : Обетки – 9500 ден. Алки – 2250 ден. , 2950 ден.

DSC_0008 copyPhotography by Trajkoska Photography